Åbent værksted medlemsskab

Der kan ske små justeringer, men den overordnede plan kommer til at se ud, som beskrevet nedenfor og under de enkelte medlemskaber kan du læse flere praktiske oplysninger. Tilmeldingen finder du under teksten. Tilmeld dig først når du har en aftale, ring eller skriv. Tlf 91945703

Er et tilbud hvor du har adgang til, at arbejde på egen hånd i keramiklokalet. Der er umiddelbart adgang alle ugens dage om ugen. På værkstedet er sæt der et ”gode vaner”, som alle har pligt til at følge. Du får en personlig hylde, hvor du opbevarer dine ting fra gang til gang. Materialer og brændinger betales separat. Der vil være introduktion til værkstedet samt regelmæssige spørgetimer inkluderet.  Du kan derudover tilkøbe undervisning, enten som et særligt kursushold for åbent værksted eller i kombination med et almindeligt kursushold. Derudover er der mulighed for, at være med til at forme forskellige workshops og initiativer, så det bliver et relevant og spændende miljø at færdes i.

Lokalerne ligger på Rantzausgade 25 på indre Nørrebro og rummer nogle gode lyse lokaler med store vinduer ud til gaden. Dette skal på sigt skal rumme: åbent værksted, kursusafdeling, samt en 1-årig basis keramikuddannelse. Planen er at starte med åbent værksted, til en god pris, mens værkstedet bygges op. Har du lyst at være med, kan du investere i en periode på 4 sammenhængende måneder ad gangen med valgfri start. På sigt kan der være det antal medlemmer, der vil være kapacitet til.

2019 er tænkt, som et opstartsår hvor vi hjælper hinanden, der skal nemlig opbygges nogle faciliteter. Dette er fælles gipsforme og udvikles værkstedet eget glasurkartotek. Hvis du har lyst kan du være med til at lave og få indflydelse på dette. Der vil dog fra første dag, være mulighed for at brænde, dreje, modellere og støbe i egne gipsforme.

Efter opstartsfasen vil åbent værksted blive en af grundpillerne i værkstedet. Værkstedet bygges på en tanke om, at det er vigtigt have et miljø og energi, der opmuntrer og værner om rummet for de skabende processer. Måske arbejder du kun på sit eget, men det føles anderledes vigtigt, når andre er i gang med lignende processer sideløbende. Udover at skabe et miljø er åbent værksted også med til at udvikle faglighed. Fordybelsen i processerne, kan være med til at bevare og udvide faget, når tanker der ellers ikke var kommet frem formes og nye ideer opstår.

 

Åbent værksted er således noget jeg ønsker at skabe: